Tässä ois teille seuraavan osan odotuksen ajaks taloesittely aloitus caravaanista , eli Danielan ja Frankien ensimmäisestä kodista.  Muokkasin sitä vähän Farnkien muuttaessa pois. Tässä ois .. Enjoy!
 
 
Eli tänne siis palataan ..
Eteinen, (tiedän aika tyhjä) vasemmalla rähjäinen lelulaatikko pienokaiselle ..
Eteistä vastapäätä on keittiö ja ruokapöytä.., Ilmeisesti jotakin pataa hautumassa hellalla, Tietokone ja säilytyskori pöydällä.  (Tiskit ja kaapit TÄÄLTÄ)
Ruokapöydästä vielä; Söpö, tyylikäs, tyttömäistä henkeä tuovat pikkukakkuset ovat täydellinen lisä kuluneeseen keittiöön. (Pöytä ja tuolit TÄÄLTÄ)
Yhdistetty "olohuone ja makuuhuone", (TV on siis peruspelistä, mutta yhdisitin sen tuohon pöytään movella, Moveobjects on/off)
Pieni makuunurrkaus, eli siis parisänky ängetty tuonne nurkkaan.( Kaikki varmaan tietävät, että sänky on SimsInParisista, mutta kysykää linkki erikseen jos kiinnostaa.)
Makuunurkkauksen vieressä on kauneuspöytä ja peili. (Hiuslakkapullot TÄÄLTÄ) ja yöpöytä on SimInParisista (linkki erikseen)
Sitten vielä WC tilat, Hyvin paljon uudenaikaisempi kuin muu talo. Ruskean sävyinen.
Ja lopuksi vielä pohjapiirros asuntovaunusta. Jos unohdin mainita jotain latauslinkkejä , kysykää vain rohkeasti. Yritän vastata ja etsiä parhaani mukaan =)
Kommentit ois kivoja :´3